No 4 - The Devious - 2018

Vi er så utrolige heldige som har fått lov til å ta et kull på Tollergrenda´s Saga Valborg. Valborg´s eier og oppdretter Nina Jørgensen har tilbudt oss denne muligheden til å få noe av vår første hund Gizmo tilbake, da Valborg er hans datter. Valborg er en herlig ukomplisert tispe som går med alle hunder og mennesker.


Til Valborg har vi valgt å reise til Belgien for å finne den rette til henne. Vi ønsker å bruke en hannhund som har spennende linjer hvor der er fokus på arbeidsegenskapene da Tolleren er en jakthund og skal forbli det. Flaming Rockstars Lord Watson - Watson er en utrolig flott hund som blir brukt meget aktivt på praktisk jakt og på jaktprøver. Han har en flott og sterk kropp og nok det mest fantastiske vesen jeg har møtt. Mild, god, imøtekommende og vakker. Jelle - Watson´s eier og fører sier han er en utrolig ærlig hund å jobbe med, lett og mild men stor arbeidsvilje.


Vi har stor tro på denne kombinasjon og vil beholde både ei tispe og hanhund ute på fôr fra denne kombinasjon.


Til dette kull ønsker vi som med alle våre kull valpekjøpere som ønsker å jobbe med sine huned og gi den et aktivt liv. Vi selger ikke valper til dem som kun vil ha en turvenn, en Toller fortjener så mye mere og for å få en god og velbalansert valp/hund må man jobbe med de. Ta kontakt med oss via mailen om du er interesset i dette kullet. .


Til dette kull søker vi deleiere til både tispe og hanhund. Ta kontakt for mer informasjon.


Stamtavle og innavlsgrad: http://www.k9data.com/pedigree.asp?ID=815737Health/Helse

Watson

Valborg

Height & weight

52,5cm / 20,5kg

ca. 46cm

HD

A/A

A/A

AD

0/0

0/0

PRA

CLEAR

CLEAR

CEA

CLEAR

CLEAR

Øyenlysning

Clear - mild distachiasis

Clear

JADD

Probable CLEAR (DNA)

Probable CLEAR (DNA)

CP1

CLEAR (DNA test)

CPLS

CLEAR (DNA test)

DEN(DE)

CLEAR (DNA test)

CLEAR (DNA test)

DM

CLEAR (DNA test)

CLEAR (DNA test)

DTR BUFF

CLEAR (DNA test)

CDDY/IVDD

N/N (CLEAR)

N/CDDY - carrier of one copy