DuckCharmers Bewitching Honey Bee

Junior Tollermester 2019 DuckCharmers Bewitching Honey Bee

Honey


NO45477/17

2 juni 2017


http://www.k9data.com/pedigree.asp?ID=847654


Eiere: June Anderson & Odd Grødem


HD: A/A (index 107, okt 2018)

AD: 0/0

Øyne: Mild distaciasis 9-2020

PRA: Clear by parentage

CEA: Clear by parentage

JADD: Clear parentage

DE: Clear parentage

DM: Clear parentage

CP1: Clear paretage

CPLS: Clear (DNA test)

CDDY: N/CDDY (DNA test)

 

Høyde: 46cm

Vekt: 17,2kgMeritter:


Jakt:

1:e pris, TJP Åpenklasse - Elverum 7/8 2020

1:e pris, TJP Åpenklasse -  Elverum 6/8 2020
Junior Toller Mester 2019 - vandt både jakt og utstillings delen og dermed vant med størst margin mulig!

1:e pris med HP, TJP og prøvens beste hund, begynner klasse, Sälen - Toller Specialen 3/8-19

1:e pris med HP, TJP og prøvens beste hund, begynner klasse, Ocklebo, Sverige 26/7/19

1:e pris, B-prøve, begynner klasse, Kristiansand 30/6-19

2:e pris, TJP, begynner klasser, Tollerdays Danmark

2:e pris, B-prøve, begynner klasse, Kristiansand, 17/11-18

2:e pris, B-prøve, begynner klasse, Vestfold 10/11-18

3:e pris TJP, begynner klasse, Hedmark 9/8-18

3:e pris TJP, begynner klasse, Tollar Specialen, Muskö Sverige, 3/8-18

0 Retriever prøve, nybegynner klasse, Grostøl 8/6-18

1:e pris, TJP, begynner klasse (uofficiel), Dual Purpose Winner, Toller Festivalen 2018, Finnskogen 22/6-2018

Godkjent Kvalifiseringsprøve - 22/5 2018


Utstilling:

Exc. BK, 2BTK, BIR, CK, CERT

Exc, 4BTK, CK, CERT

Exc. BK, 3BKK

Exc. HP, BIM Junior, Tollar Specialen 2018, Muskö, Sverige 4/8-18

Exc. Junior, Toller Festivalen Finnskogen, 23/6-2018


Annet:

Bronsemerke prøven - bestått, 22/5-2018DuckCharmers Honey Bee er den skjønne skapning som vi valgte å beholde hjemme hos oss. Død ved fødsel, blå og kald ville Foxy ikke ha noe med henne og gjøre. Heldigvis var vi på klinikken og Bendikte fikk fort renset luftveiene med respirot, hjertekompressjoner, slynge og munn til snute og så var lille Honey i live. En meget barsk start på livet, men hun kapret våre hjerte fra første dag.


Utrolig mild, bild, rolig og tålmodig - hun er vårt håp for fremtiden <3 Vi gleder oss til å se hvordan hun utvikler seg - hun er allerede blitt Odd´ s trenings hund og han har falt pladask for henne <3

2017 - 2018


Honey Bee har vist seg å være en utrolig lett og herlig hund å ha i huset. Hun har aldrig vært en ville valpen som har vært utryrlig, men mild, skjønn og ja naturligvis frekk. Hun er fører myk og har vært, så langt lett å trene. Hun fikk en litt hard start med en Charlie i huset som ikke likte uro og derfor er Honey da også en hun som ikke ypper til noe med andre hunder. Hun kan dog si i fra om det blir for mye for henne. Hun er glad i folk så snart som hun har blitt kjent med de, og da kan hun lett hopp opp i fanget og vil ha kos.


I hennes første år var fokus på ro og fotgående. Hun har fått lov å bade om hun ville, men vi har aldri kastet noe på vannet for gøy eller for få henne ut i. Hun er stille i jobb og har en god stanga. Noe som hele tiden må jobbes med. Mens vi hadde 2 kull vår, gikk Odd ofte tur med Honey og fikk noen daglige små økter, uten stress og uten kast. Det har lønt seg da hun stadig har en flott ro som vi håper hun vil beholde videre.


Etter Odd hadde tatt Bronsemerkeprøven i vår tok han like greit Kvalifiseringsprøven sammen dag, noe som Honey klarte med glans. I juni deltok vi på Toller Festivalen her i Norge hvor Honey startet sin første Tolling Jaktprøve - og lille Honey et 1år og 1 uke gammel gikk jammen hen og fikk en første premie, dagens beste hund av 16 hunder totalt! Neste dag fikk hun excellent på utstillingen og det gjorde at hun ble Dual Purpose hunden for Festivalen.


Odd har videre startet på en BK Retriever prøve med 0 som resultat. Det var Honey´s allerførste prøve og hun hadde ikke prøvet å jobbe med skudd og vannmarkeringer tidligere. Så hun knallet begge ganger. Men fin fin kritikk fikk hun.


I August bar turen så til Tollar Specialen i Sverige og hennes debut på en officiel Tolling Jaktprøv, noe hun klarte veldig bra og vi var veldig fornøyde med en 3pr. Videre deltok hun på den uoff. utstilling hvor hun var en av 27 junior tipser i klassen. Og jammen om hun ikke vant sin klasse med HP og ble BIM Junior.


Uka etter bar turen til Hedmark og Norges første officielle TJP hvor hun klarte å få en 3dje premie for dagen. Odd var litt ivrig med fløyte på søket og da det skal være en selvstendig oppgave drog det veldig ned.