No 3 - The Captivating - 2018
DuckCharmers Adorable Foxy Kylie & VDH & DRC Ch., VDH-Jr Ch Sir George del Vecchio Mulino


http://www.k9data.com/fivegen.asp?ID=816755


8 Januar - Kylie har nå vært i Tyskland og blitt parret - nå må vi vente å se om hun er drektig. Ultralyd i begynnelsen av Februar. Turen til Tyskland (og Belgia) gikk utrolig bra og Kylie var en fryd å reise med. Hun var rolig og slappet av under turen, det at vi bodde hos Lis og Leif med Kylie´s tante Vixen var ikke noe problem ei heller når Valborg kom og vi skulle reise med to løpske tisper gjennom Europa. Maken til ukomplisert tispe skal man lete lenge etter <3.


Kylie er fra vårt første kull og en helt igjennom herlig tispe med et utrolig flott gemytt. En kjærlig hund som elsker folk og viser det med hele seg. Hun har en god helse er frisk og er fri for de DNA tester som er tilgjengelige for Tollere. Kylie elsker å jobbe for sin eier og fører Johannes. Hun er samarbeidsvillig, uredd i vann, apportere villig og er meget rask. Hun har en arbeidsiver uten like. Hun er en super sporhund og elsker å bruke sin nese som sine søsken og hennes mor og far også gjør. Hun elsker alle mennesker og går utrolig godt sammen med andre hunder. Kylie trenes av sin eier Johannes Bø - i Norske Redningshunder og har et aktivt og flott liv.


Det eneste område som vi kunne ønske forbedring med Kylie er at hun er en lett og nett frøken som kunne ha mer kropp, vinkler og benstamme. Derfor har vi vært på utkikk etter en god match til henne og har vært så heldige å bli godkjent av Sophia Ernst å bruke hennes flotte gutt Sir George del Vecchio Mulino.


Sir George er en super flott gutt som ut over å være vakker også er en super jobbe hund. Han har en god av og på knapp. Han blir jobbet med med jakttrening og er veldig førervar og elsker å jobbe. Han som Kylie er også veldig rask så dette blir hunder med mye motor. Han er god med andre hunder, barn og har et flott gemytt. (les mere om han her: http://www.cheasequahs-tollers.de/?file=sir-george-del-vecchio-mulino


Til dette kull ønsker vi som med alle våre kull valpekjøpere som ønsker å jobbe med sine hund og gi den et aktivt liv. Vi selger ikke valper til dem som kun vil ha en turvenn, en Toller fortjener så mye mere og for å få en god og velbalansert valp/hund må man jobbe med de. Ta kontakt med oss via mailen om du er interesset i dette kullet. Til dette kull søker vi deleiere til både tispe og hanhund. Ta kontakt for mer informasjon.

Health/Helse

Sir George

Kylie

Height & weight

49cm / 18kg

47cm/16kg

HD

B/B

A/A

AD

0/0

0/0

PRA

CARRIER

CLEAR via parentage

CEA

CLEAR via parentage

CLEAR via parentage

Øyenlysning

Clear - EVCO

Clear - EVCO

JADD

Probable CLEAR (DNA)

CLEAR via parentage

CP1

CLEAR (DNA test)

CLEAR via parentage

CPLS

CLEAR (DNA test)

CLEAR via parentage

DEN(DE)

CLEAR via parentage

CLEAR via parentage

DM

CLEAR (DNA test)

CLEAR via parentage

DTR BUFF

CLEAR (DNA test)

CLEAR via parentage

CDDY/IVDD

N/N (Clear)